Ebisilio se nameće Milojeviću: DVA gola u subotu

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ebisilio se nameće Milojeviću: DVA gola u subotu

Može li Holanđanin da se još jednom preporuči treneru crveno-belih? U subotu je igrao dobro, na prijateljskoj utakmici koju su gledali i Dušan Basta i Dragan Mrđa.

Foto: MN Press

Holandski vezista Lorenco Ebisilio nije registrovan za dvomeč Crvene zvezde i Suduve, ali ga ta okolnost nije obeshrabrila.

On je u subotu bio najzapaženiji igrač prijateljske utakmice na pomoćnom terenu "Marakane", gde su se sreli kombinovani tim Zvezde i beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << niželigaš, Zvezdara.

Ebisilio je postigao oba gola u pobedi crveno-belih 2:0. Prvi put je pogodio početkom drugog poluvremena, udarcem sa 20 metara, a potom je realizovao i penal, kojim je postavio konačan rezultat.

Milojević je pružio šansu igračima koji nisu u prvom meču protiv Suduve bili u sastavu, a od starta je u napadu upario Milana Pavkova i novog centarfora, Tomanea, koji je danas prvi put igrao u crveno-belom.

Takođe, od početka su na bokovima zaigrali Milan Gajić i novajlija Žander, dok su kraj njih štopere igrali bek Filip Stojković i vezista Miloš Vulić.

Poput Tomanea i Žandera, prvi nastup u dresu za Zvezdinim grbom danas je imao i golman Nikola Vasiljević.

"Dobra provera za izabranike Vladana Milojevića", piše u izveštaju na klupskom sajtu, uz informaciju da su utakmici zatvorenoj za javnost prisustvovali i nekadašnji đaci i prvotimci Zvezde, Dušan Basta i Dragan Mrđa.

Milojević je u subotu testirao ove igrače: Vasiljević - Gajić, Stojković, Vulić, Žander, Ebisilio, Simić, Krstović, Vukanović, Tomane, Pavkov. Rezerve su bili Gordić, Stojanović i Ivelja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.