EURO: Holanđani već u osmini finala, Makedonci igraju za čast

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 09:52

EURO: Holanđani već u osmini finala, Makedonci igraju za čast

Meč počinje od 18 časova.

Fudablske reprezentacije Holandije i Severne Makedonije danas od 18 časova igraju posledenji meč u grupi C na ''Johan Krojf'' areni u Amsterdanmu.

Ovo je utakmica bez rezultatskog značaja pošto su Holanđani još pre ovog meča onezbedili plasman u osminu finala sa dve pobede u prva dva kola, dok su Makedonci završili takmičenje na Evropskom šampionatu bez obzira na rezultat ovog meča pošto su poraženi u prva dva kola, ali će želeti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dostojno da se oproste.

Makedonci jesu poraženi dva puta u prva dva kola na EURO, ali nisu razočarali, i danas (18.00) će imati priliku za častan oproštaj protiv Holandije koja ima maksimalnih šest bodova. Kvota na Lale je 1,36, na Makedonce 8,50, na iks 5,40, a na GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Holandija.

Ovaj meč biće ujedno i oproštajni za Gorana Pandeva koji je odlučio da stavi tačku na igranje za reprezentaciju. Očekuje se da Holanđani ovaj meč verovatno odigraju u kombinovanom sastavu pošto selektor Frank de Bur ima priliku da pruži šansu i igračima koji su imali manju minutažu, kaoi da odmori neke od nosilaca igre iz prva dva kola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.