EUFORIJA NA OSTRVU: Fudbalska LEGENDA ponovo u Engleskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020, 17:37

EUFORIJA NA OSTRVU: Fudbalska LEGENDA ponovo u Engleskoj!

Vratio se na mesto uspeha.

Jedan od najboljih igrača ikada u Premijer ligi, Jaja Ture, se ponovo vratio na Ostrvo.

Večeras (21.45) na San Siru gledaćemo duel dva najbolja tima u Seriji A od restarta fudbala u Italiji Milana i Atalante. A domaćinima je ova utakmica mnogo važnija jer jure plasman u Ligu Evrope. Kec je 3,10, iks 3,50, dvojka 2,25, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Atalanta.

Tridesetsedmogodišnjak je bez kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od početka nove godine pošto nije produžio saradnju sa kineskim Kvingdaom. Sada, trostruki šampion Premijer lige sa Mančester Sitijem trenira sa četvoroligašem Lejtonom Orijentom.

Još uvek nije poznato da li će dve strane ostvariti dužu saradnju, ali lepo je videti Turea ponovo na terenu u Engleskoj.

🤝 "He comes across as a really good character, and it will give our players a good opportunity to learn from him."

The story in full, as Yaya Toure begins training with Leyton Orient.#LOFC #OnlyOneOrient

— Leyton Orient (@leytonorientfc) July 24, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.