ERAKOVIĆ: Ruska liga je jača od srpske

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 10:36

ERAKOVIĆ: Ruska liga je jača od srpske

Bivši Zvezdoin defanzivac tokom leta pojačao Zenit.

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković govorio je o prelasku u Zenit iz redova šampiona Srbije u intervjuu za ruski ''Sport Ekspres''. Eraković je tokom leta za sedam miliona evra stigao u Sankt Peterburg.

 - Bio sam siguran u svoj izbor, a čim sam dobio ponudu od Zenita, odmah sam odlučio da se preselim ovde. Želeo sam da se okušam u jačoj ligi i siguran sam da je to bila ispravna odluka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zenit je veliki klub. U Evropi se uvek čuje o njemu i u današnjim uslovima, pa nisam razmišljao o tome. Plus, upravo sam stigao u Rusiju. Za sada ne vidim razloga da razmišljam o dalekoj budućnosti, jer se nadam da ću mnogo godina provesti u Sankt Peterburgu. Sada sam potpuno fokusiran na Zenit - rekao je Eraković.

Ističe nekadašnji defanzivac crveno-belih da je ruska liga jača od srpske i da je u Rusiji pto se fudbala tiče sve na višem niovu.

 - Ne znam nijednog Srbina koji ne voli Rusiju. Mislim da je ruska liga jača od srpske. Ovde je sve na višem nivou nego u mojoj domovini. Svak tim u Rusiji ima svoj stadion. Ovde ima dosta jakih timova, nema lakih pobeda. Svaka utakmica je poprilično teška - smatra reprezentativac Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.