EP - Srbija saznala ime rivala u četvrtfinalu!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Srbija saznala ime rivala u četvrtfinalu!

Ženska košarkaška reprezentacija Švedske plasirala se danas u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala u Rigi pobedila Letoniju sa 77:62.

Švedska će se za plasman medju četiri najbolje selekcije na šampionatu Evrope boriti protiv reprezentacije Srbije. To četvtfinale na programu je u četvrtak.

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Frida Eldebrink sa 21 poenom, dok je kod Letonije najbolja bila Elina Dikaiulaku sa 14 poena.

Kasnije večeras na programu je još jedna utakmica osmine finala, a sastaće se Velika Britanija i Crna Gora. Pobednika tog meča u četvrtfinalu čeka Madjarska.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.