EP: Loši nastupi srpskih džudista

Izvor: B92, 08.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Loši nastupi srpskih džudista



Poslednjeg dana šampionata Evrope u džudou koje se održava u Beogradu na programu su bile borbe u pet kategorija, a svi reprezentativci Srbije doživeli su poraze već u prvom kolu.

U ženskoj konkurenciji u kategoriji do 78. kilograma Vanja Mandić je izgubila iponom od Italijanke Lusije Moriko i nije ušla ni u repesaž. U najtežoj kategoriji preko 78 kilograma nismo imali predstavnicu.

U muškoj konkurenciji u kategoriji do 90 kilograma Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đurišić je u prvom kolu izgubio na poene od Italijana Roberta Melanija i ostao je bez represaža. Do drugog kola nije stigao ni Nebojša Mandić u kategoriji do 100 kilograma. Njega je iponom savladao Slovenac Primož Ferjan.

U najtežoj kategoriji preko 100 kilograma nastupio je Aleksandar Petković koji je na poene izgubio od Vasileosa Ilijadisa iz Grčke. Ni on nije uspeo da uđe u repesaž.

Na taj način je reprezentacija Srbije takmičenje na ovom šampionatu završila sa skromnim učinkom i jedina svetla tačka bio je Miloš Mijalković koji je prvog dana osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 66 kilograma.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.