EP IRAKLION: Crvena furija ubedljiva protiv Orlića

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 22:31

EP IRAKLION: Crvena furija ubedljiva protiv Orlića

Srbija naredni meč igra sutra od 15 časova protiv Crne Gore.

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije doživala je prvi poraz na šampionatu u Iraklionu. U drugom kolu takmičenja po grupama Srbija  je izgubila od Španije 54:76 (17:17, 11:18, 16:24, 10:17), a u narednom kolu Orlići će igrati protiv Crne Gore sutra od 15 časova.

Posle dosta dobrih i vrlo izjednačenih 15 minuta, posle kojih je i rezultat bio poravant 24:24, Španija je bolje odigrala drugi deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge četvrtine i veliki odmor dočekala sa sedam poena prednosti 35:28. Ispostavilo se da su to bili ključni trenuci u kojima su Španci prelimili rezultat. Svi pokušaji Srbije da se vrati u igru, nisu urodili plodom, posebno jer su Španci poslednji period otvorili serijom 12:0 i došli do prednosti 71:44. Prve poene u ovom delu igre Srbije je postigla posle skoro šest minuta, kada je Filip Branković ubacio trojku. Do tada je Španija već napravila nedostižnu prednost i stigla potom do trijumfa.

Selekciju Španije su sa po 15 postignutih poena predvodili Majkl Kaisedo i Hugo Lopez. U Srbiji su su dvocifreni bili samo Mihailo Petrović sa 14 poena i Nikola Šaranović sa tri poena manje.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.