ENGLEZI VREĐALI VIDIĆA: Premijer liga EKSPRESNO reagovala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 14:07

ENGLEZI VREĐALI VIDIĆA: Premijer liga EKSPRESNO reagovala (FOTO)

Stvarno su preterali...

Veliki broj timova na "fantazi" igri Premijer lige cenzurisan je zbog toga što su imali uvredljiva imena!

Sve ono što je u nazivu sadržalo homofobične, rasističke ili uvredljive izraze obrisano je po hitnom postupku, iako su se mnogobrojni navijači žalili da Premijer liga zapravo nije razumela "njihov pokušaj humora".

Vređali su i Nemanju Vidića pa je veliki broj timova na "fantazi" igri Premijer lige cenzurisan. Jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naziva koje je Premijer liga cenzurisala je i tim "CoVidić and Ferdinand", što je pokušaj kombinovanja reči COVID i prezimena Vidić, a očigledno su rukovodioci igre procenili da je to previše...

Hey @OfficialFPL why has my well constructed Covid pun fantasy football team name “CoVidic and Ferdinand” been replaced with “CHANGE NAME.” ?? Am I being censored for my superior pandemic pun work? Feels a little unfair.

— Sam Clarke (@MFXDuckman) November 22, 2020

Cenzurisan je i svaki tim koji je u nazivu imao reči koje upućuju na ljubavni čin ili onih koje promovišu korišćenje nelegalnih supstanci.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

Bilo je i timova koji su u nazivu imali Hitlera, Naciste, holokaust..., a "Dejli mejl" prenosi da je bilo i onih koji su imali i termine gnusnih stvari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.