ENGLEZI I ŠPANCI DONELI VELIKU RADOST SRPSKOM FUDBALU: Domaćim klubovima će biti mnogo lakše do LŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 22:35

ENGLEZI I ŠPANCI DONELI VELIKU RADOST SRPSKOM FUDBALU: Domaćim klubovima će biti mnogo lakše do LŠ!

Veoma značajno.

Odigravanjem večerašnjih susreta Lige Evrope ponovo se otvorila velika šansa za srpki fudbal. Naime, Srbija je trenutno na 16. mestu na UEFA listi za nacionalni koeficijent, jednom ispod željenog 15. mesta, koje donosi dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona i učesnika u Ligi Evrope, ali bitno je ne pasti ispod 17. Ali je situacija našoj zemlji znatno olakšana nakon poraza češke i Hrvatske ekipe u elitnom takmičenju.

Posle ispadanja Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde, naša zemlja više nema šanse da pretekne Kipar na 15. mestu, ali i 16. i 17. donosi lepu privilegiju.

To je preskaknje prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u sezoni 2022/23.

Ostalo je pitanje da bi Srbija bila sigurna, bilo je neophodno da Dinamo ispadne od Viljeraela u četvrfinalu Lige Evrope, ali i doživi poraz. Što u večerašnjem duelu vrlo verovatno, s obzirom da hrvatski klub trenutno gubi sa 2:0.

Izvanredan rezultat u Zagrebu i znatno losiji u Londonu. Srbija i dalje ima realne sanse da sezonu zavrsi medju prvih 17, sto bi nasem sampionu omogucilo da sezonu 22/23 pocne tek od drugog kola. Potrebno je ili da Dinamo ispadne ili da Slavia ne osvoji ni bod. #fkcz #UEFA pic.twitter.com/yh1qEbN2Aa

— Playtony (@Playtony_rsb) April 8, 2021

Da ne padnemo još jedno mesto potrebno je da Arsenal u revanšu u Pragu savlada Slaviju, ali i ta utakmica ide u dobro smeru za srpski fudbal. U prvom meču je bilo 1:1 dok je trenutno čak 3:0 za londonske Tobdžije.

Poraz Slavije i definitivno znači da je onemogućeno Česima da dobiju dodatne bodove i prestignu Srbiju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Stefani Morgan, devojka košarkaša Džordana Lojda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.