ENFILD U SUZAMA: Preminuo legendarni napadač Liverpula (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 12:25

ENFILD U SUZAMA: Preminuo legendarni napadač Liverpula (FOTO)

Ostavio dubok trag.

Čuveni napadač Liverpula Jan Sent Džon preminuo je u 82. godini. Preminuo je posle duge i teške bolesti, saopštila je njegova porodica. Liverpul je takođe saopštio ovu vest i dodao da su skrhani zbog smrti legendarnog ofanzivca.

Sent Džon je u Liverpul stigao iz Madervela 1961. godine za klupski rekord, koji je tada iznosio 37.500 funti. Za Liverpul je, pod trenerskom palicom Bila Šenklija, igrao deset godina. Upisao je 425 utakmica i postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 118 golova.

We are deeply saddened by the passing of a true Anfield legend, Ian St John.

The thoughts of everyone at Liverpool Football Club are with Ian's family and friends at this sad and difficult time.

Rest in peace, Ian St John 1938-2021.

— Liverpool FC (@LFC) March 2, 2021

Za reprezentaciju Škotske odigrao je 20 utakmica i postigao devet golova.

Juventus je sve dalje od titule, ali u Torinu uveravaju da nisu odustali od trke s milanskim klubovima. Večeras (20.45) Staroj dami u goste stiže Specija i to je dobra prilika za osvajanje tri boda - kvota na keca je 1,30, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Specija.

Posle Liverpula igrao je Južnoafričkoj Republici, odakle se vratio u Koventri i karijeru završio u Tranmeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.