EMBID: Mnogo padam, po uzoru na fudbalere

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 19:20

EMBID: Mnogo padam, po uzoru na fudbalere

Kamerunac objasnio svoje česte susrete sa parketom.

Kažu da je Džoel Embid čas naslednik Šakila O'Nila, čas igrač koji je toliko staklen da propušta ogroman broj mečeva, a i tokom utakmica jako često pada na parket.

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Dortmund.

- Njegovi padovi ponekad deluju zastrašujuće - rekao je Dok Rivers.

I Set Kari je imao svoj komentar.

- Preplašim se svaki put kada ga vidim kako pada - istakao je mlađi od braće Kari.

Na sve to je Embid imao duhovit odgovor.

- Ljudi se brinu i pitaju me zašto toliko padam, a moj odgovor je jednostavan. Ugledam se na fudbalere. Ne želim da doživim nezgodan pad i onda je bolje da se sam namestim kako mi odgovara i ublažim pad - kroz smeh je rekao najbolji igrač Filadelfije Seventisiksersa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.