EL - Zvezda saznala ime rivala u plej-ofu

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Zvezda saznala ime rivala u plej-ofu

Ukoliki želi da se plasira na F4 u Berlinu, šampion Srbije će morati u četvrtfinalu da eliminiše prvog favorita za osvajanje Evrolige!

Poraz Laboral Kuće u Bambergu otklonio je sve dileme oko toga ko će biti prvi u F grupi, a samim tim i s kim će Crvena zvezda Telekom na megdan u četvrtfonalu.

To će biti moskovski CSKA!

Duel 'Armejaca' protiv Olimpiakosa u Pireju sutra uveče neće imati nikakav rezultatski značaj, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je grčki šampion i aktuelni vicešampion Evrope izgubio šanse da se nađe u doigravanju zbog pobede Barselone u Kaunasu i Brosea nad Laboralom Bavarskoj.

Trijumf Barse u Litvaniji uslovijo je i da je pobeda Brose Baksetsa nad Laboral Kućom bude 'pirova'. Meutim, dok je nada da se može do četvrtfonala još živela, Trinkijerijeva četa je demonstrirala silu protiv gostiju iz Vitorije, već u prvoj četvrtini je napravila plus 15 i već na startu je postalo jasno da Baski u Bavarskoj nemaju šta da traže i da će im 'pol pozicija' ostati samo nedosanjan san.

Nemački šampion se oprostio od Evrolige ubedljivom pobedom rezultatom 89:69 (29:14, 16:14, 18:24, 26:17).

Danijel Tajs sa 21 i Darius Miler sa 19 poena su razbili Kuću, koja učešće u Top 16 fazi završava na drugom mestu u F grupi i u četvrtfinalu će igrati protiv Panatinaikosa. Zanimljivo, svi igrači Brosea koji su igrali su se upisali u strelce, što je pravi pokazatelj timske igre koja krasio ovu ekipu tokom cele sezone.

Najzapaženiji pojedinac u ekipi Velimira Perasovića bio je bivši košarkaš Zvezde Jaka Blažič sa 19 poena i 6 skokova, Slovenac je namestio ruki i pogodio četiri trojke. Burusis, Hanga i Adams su ubacili po 11 poena.

Dakle imamo tri polufinalna para:

CSKA - Crvena zvezda Telekom

Lokomotiva Kubanj - Barselona

Laboral Kuća - Panatinaikos


Prvoplasirani tim grupe E Fenerbahče čeka u plej-ofu pobendika duela Real Madrid - Himki koji je u toku...
Pogledaj vesti o: Moskva,   Litvanija,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PEREZ SPREMA NOVU BOMBU: Zidan dobija otkaz ako Real ne prođe Volfzburg

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2016, 14:57

Euforija koja je nastala u Madridu tačnije među onima kojima je Real na srcu posle pobede protiv Barselone naglo je splasla nakon poraza od Volfzburga.. . Naime, trijumf u duelu sa najvećim rivalom praktično da nema rezultatski značaj kada je u pitanju šampionska trka u Španiji, ali su se u Madridu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.