EL: Pobeda Neptunasa, poraz Valensije

Izvor: Press, 20.Nov.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Pobeda Neptunasa, poraz Valensije

Košarkaši Neptunasa savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Laboral Kuće sa 80:79, dok je Valensija poražena na gostovanju Olimpijakosu (77:76), u utakmicama 6. kola Evrolige.
U D grupi, u kojoj je Crvena zvezda, litvanski klub je napravio podvig i zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << treću pobedu, dok su favorizovani gosti iz Španije pretrpeli četvrti poraz.



Najzapaženiji pojedinac uzbudljivog susreta bio je Ertel iz Laborala koji je ubacio 31 poen, ali je u poslednjem napadu promašio za pobedu svog tima.

Valensija je pretrpela već šesti poraz na gostovanju u Pireju, gde je Olimpijakos posle neizvesne završnice zabeležio šestu pobedu i zadržao maksimalan učinak.

Za španski tim debitovao je repezentativac Srbije Nemanja Nedović, ali je bio tragičar susreta.

On se spetljao u poslednjem napadu, a kada je 1,3 sekunde pre kraja ponovo prihvatio loptu šutirao je za tri poena i pogodio, ali posle zvuka sirene.

Nedović je na parketu proveo 24 minuta i ubacio šest poena, dok je Vladimir Lučić bio među najzapaženijima u ekipi Valensije sa 16.

Porazi Laborala i Valensije odgovaraju Crvenoj zvezdi, koja sutra gostuje turskom Galatasaraju.

Moskovski CSKA bio je ubedljiv na domaćem terenu protiv Albe (95:66), iako je nastupio bez lakše povređenog Miloša Teodosića, dok je Efes u Kazanju protiv Uniksa prokockao 15 poena prednosti i izgubio sa 67:64.

Preostala četiri meča današnjeg programa 6. kola igraju se kasnije.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.