EL - Bespomoćni Himki, Makabi šokirao Barsu!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2020, 00:14

EL - Bespomoćni Himki, Makabi šokirao Barsu!

Kompletiran večerašnji evroligaški program. Barsa prokockala pobedu.

Poslednjeplasirana ekipa Himkija nastavila je sve dužu seriju poraza. Večeras je poražena i u Vilerbanu od ASVEL-a rezultatom 90:84, što je već 13. poraz ruske ekipe u 15 odigranih mečeva.

Iako još nije ni polovina ligaškog dela takmičenja, utisak je da je Himki sve svoje ambicije u ovoj evroligaškoj sezoni već izgubio.

S druge strane, ASVEL se polako budi, vezao je dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trijumfa zaredom i sada ima pet pobeda i devet poraza.

Jabusel sa 20 i Kol sa 19 poena predvodili su ASVEL do pobede, a u Himkiju odličan Buker sa 26 poena, dok je Šved ostvario 'dabl-dabl' učinak - 14 poena i 10 asistencija.

Mnogo zanimljivije bilo je u Barseloni, gde je Makabi u dramatičnoj završnici napravio preokret i slavio sa 68:67!

Barsi je ovo četvrti poraz u sezoni, pa je sada CSKA ostao usamljen na prvom mestu na tabeli sa skorom 12-3, a Makabi je stigao do svog šestog trijumfa.

Barsa je na ulasku u finiš meča vodila sa 67:63 i onda - stala. Makabi je poenima Dorsija i Vilbekina sa linije penala prišao na 67:66, a koš za preokret i pobedu postigao je Otelo Hanter na 13 sekundi pre kraja, za konačnih 68:67 u korist Makabija.

Dragan Bender sa 15 i Tajler Dorsi sa 14 poena predvodili su Makabi do pobede, a u Barseloni je najefikasniji bio Kori Higins sa 16 poena.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.