EL - Barselona iznenađujuće lako dobila Armani

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Barselona iznenađujuće lako dobila Armani

Pešić sklopio kockice.

Nije ni blizu onom iznenađenju u "Morači", ali ipak niko nije očekivao da će Barselona ovako lako savladati odličnu ekipu Armanija. Rezultat je bio 90:80.

Gosti su bili bolji u prvom i poslednjoj četvrtini, ali je domaćin bio za klasu bolji u drugom i trećem periodu.

Barselona je cele prošle godine, a i na početku ove bila neprepoznatljiva. Ipak, konačno su počeli da ređaju dobre rezultate u skladu sa timom koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poseduju. Iako možda nije postigao najviše poena na kraju meča, Kajl Kjurik je odigrao fantastičan meč, postigao je 15 poena, ali neke u vrlo bitnim trenucima. Ertel je takođe imao odličan meč, 20 poena i 6 asistencija za ovog sjajnog igrača Barselone. Pored njih dvojice, dvocifren je bio i Ante Tomić sa 12 postignutih poena.

Armani je bio neprepoznatljiv u ovom meču, grešili su dosta, a ni 19 poena Majka Džejmsa nije bilo dovoljno da se ublaži poraz. Džef Bruks je bio odličan sa 17 poena, ali ostatak ekipe je igrao zaista loše.

Barselona je prelomila meč u drugom i trećem periodu, gde su postigli čak 50 poena i napravili ogromnu razliku. Milan je zaostajao 21 poen, ali su uspeli da koliko toliko ublaže poraz u poslednjoj četvrtini.

Milano i Barselona su sada izjednačeni na tabeli. Dele peto mesto sa po šest ostvarenih pobeda iz 9 odigranih utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.