EKSPRESNO: Voša za pet minuta srušila Novi Pazar

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 18:12

EKSPRESNO: Voša za pet minuta srušila Novi Pazar

Važni bodovi za Novosađane.

Fudbaleri Vojvodine su na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu u okviru 30. kola Superlige Srbije savladali su Novi Pazara sa 2:0 (0:0).

Novosađani su do trijumfa i važnih bodova u borbi za Evropu stigli na početku drugog poluvremena golovima Čumića i Nikolića, kad su u intervalu od samo pet minuta rešili pitanje pobednika.

Imali su Novosađani inicijativu i veći posed lopte i u prvom poluvremenu, ali nisu uspelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da materijalizuju bolju igru. Ipak, ofanzivna igra im se ispaltatila već na startu drugog dela igre.

Najpre je Nikola Čumić u 47. minutu sjajnim udarcem sa oko 25 metara savladao golmana Novog Pazara Slavkovića, da bi pet minuta kasnije Lale duplirale prednost. Strelac je bio Uroš Nikolić koji je primio loptu na 40 metara od gola, stuštio se prema defanzivcima gostiju, ušao u šesnesterac i majstroski zatresao mrežu.

Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja. Vojvodina je rutinski čuvala prednost, dok igrači Novog Pazara nisu imali snage ni želje da pokušaju da naprave preokret.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.