EKSPLOZIJA: Ozil prelazi u Bašakšehir po naređenju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 12:51

EKSPLOZIJA: Ozil prelazi u Bašakšehir po naređenju

Gde ima dima, ima i vatre...

Nemački fudbaler turskog porekla, Mesut Ozil, odbio je ponudu Fenerbahčea nezadovoljan finansijskim aspektom ugovora budući da Arsenalu zarađuje čak 350 hiljada funti nedeljno.

Navodno, supruga bivšeg reprezentativca Nemačka, misica Amin Gulse, utiče na njegovu odluku da napusti Arsenal gde ne dobija priliku kod trenera Mikela Artete. Ona zahteva da se presele u Tursku, budući da tamo uživaju veliku popularnost i konstantno su u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žiži javnosti kao par.

Zbog finansijske krize izazvane koronavirusom rukovodstvo Arsenala predložilo je reviziju njegovog ugovora što je fudbaler odbio i verovatno namerava da presedi na klupi do njegovog isteka kako bi kasnije bio slobodan u izboru nove sredine.

Turskom se pronela vest da bi nemački vezista turskih korena mogao da pojača redove novog  prvaka države - istanbulskog Bašakšehira.

Ovakav epilog nije nemoguć. Naime, Ozil je napustio reprezentaciju Nemačke nakon što je javnost burno reagovala na njegovu sliku sa turskim predsednikom Redžepom Erdoganom sa kojim je u prijateljskim odnosima.

Javna je tajna da upravo prvi čovek države stoji iza projekta Bašakšehir.

Koliko u svemu ovome ima istina ostaje nam da vidimo, svakako da ne zvuči kao nerealan scenario.

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.