EK - Saletov Virtus ređa pobede, Čanak bez uspeha

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 23:24

EK - Saletov Virtus ređa pobede, Čanak bez uspeha

Srpski igrači i treneri večeras na sceni.

Počelo je peto kolo košarkaškog Evrokupa, a za početak su odigrane dve utakmice Grupe C.

Virtus iz Bolonje je upisao i petu pobedu u nizu, i to veoma ubedljivu na gostovanju Antverpenu u Belgiji, rezultatom 95:76.

Tim Aleksandra Đorđevića je sve vreme kontrolisao dešavanja na terenu i iz četvrtine u četvrtinu uvećavao prednost, pa je rutinski došao do novog trijumfa. Adams je sa 24 poena bio najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ekipi Virtusa, a po 15 su upisali Teodosić (sedam asistencija) i Abas. Stefan Marković je meč završio sa po dva poena i skoka, uz pet asistencija.

U istoj grupi, španska Andora je savladala litvanski Lijetkabelis, koji sa klupe predvodi Nenad Čanak rezultatom 76-66.

Ovo je ekipi Nenada Čanka četvrti poraz u pet kola, a Andora je upisala drugi trijumf.

Lijetkabelis je tokom prvog poluvremena bio ravnopravan rival, ali u nastavku je Andora uspela da slomi otpor litvanskog tima.

Perez je sa 16 poena predvodio pobedničku ekipu, a Vinales je upisao 23 u ekipi Lijetkabelisa.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević na 5/5, Čanak na 1/5

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 09:21

Košarkaši Virtusa iz Bolonje pobedili su Antverpen Džajantse rezultatom 95:76 u petom kolu Evrokupa...Klub Aleksandra Đorđevića ima sve pobede u dosadašnjih pet kola Grupe C, dok belgijski predstavnik nema nijednu...Virtus je korak po korak povećavao svoju prednost na gostovanju, a već na poluvremenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.