EK: MVP osmog kola u komšiluku (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: MVP osmog kola u komšiluku (video)

Sjajna partija, kojom je svoju ekipu odveo među 16 najboljih.

Malo ko je mogao da pretpostavi na početku sezone da će zagrebačka Cedevita biti prva ekipa sa Jadrana koja će obezbediti Top 16 fazu Evrokupa.

Ipak, nakon jučerašnjeg trijumfa protiv Arke to se i dogodilo, upisali su pet trijumf i sa skorom 5-3 idu u narednu fazu, u poslednja dva kola će biti odlučeno i sa koje pozicije.

U pobedi nad ekipom iz Gdinje blistao je američki plejmejker Džastin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kobs, koji pruža sve bolje partije ove sezone.

On je poneo i nagradu najkorisnijeg igrača osmog kola, kako je protiv poljskog sastava upisao 28 poena, sedam asistencija i četiri skoka, uz rekord kluba sa 11 pogođenih šuteva za dva poena. Sve to bilo je dovoljno za indeks 36.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kobs MVP osmog kola Evrokupa VIDEO

Izvor: B92, 22.Nov.2018

Košarkaš Cedevite Džastin Kobs proglašen je za najkorisnijeg igrača osmog kola Evrokupa...Plejmejker ekipe iz Zagreba odigrao je sjajan meč u pobedi nad poljskom Arkom i zasluženo je poneo epitet MVP...Američki košarkaš postigao je 28 poena, a uz to je imao sedam asistencija i četiri skoka....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.