EK: Hemofarm saznao poslednjeg rivala

Izvor: S media, 04.Jan.2011, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Hemofarm saznao poslednjeg rivala

Košarkaši Hemofarma saznali su ime završnog protivnika u Top 16 fazi Evrokupa, pošto je odigrana poslednja utakmica takmičenja po grupama.

Gran Kanarija i Budućnost su tek danas odigrali svoj meč zbog nemogućnosti Podgoričana da otputuju u Španiju 21. decembra kada je bio prvobitni termin.

Hemofarm se pojačava

NLB ne priznaje pravoslavlje!

NLB: Hemofarm ostao u tunelu

Trijumfovali su Španci rezultatom 62:60 i tako se pridružili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hemofarmu, Uniksu i Cedeviti u grupi I sledeće faze ovog takmičenja.

Ishod je mogao da bude i drugačiji, Budućnost je minut pre kraja vodila 58:57, ali je nekoliko grešaka u samom finišu uslovilo poraz koji je značio i eliminaciju.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Džejsi Kerol sa 21 poenom, Ćavi Rej je postigao 11, dok je kod gostiju Bojan Dubljević postigao 12, Marko Šćekić 11, a Aleksa Popović 9 poena.

Iz ove grupe plasman dalje osigurao je i Budivelnik, koji će u grupu sa Getingenom, Arisom i Le Manom.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gran Kanarija poslednji protivnik Hemofarmu u Evrokupu

Izvor: Blic, 04.Jan.2011

Košarkaši Hemofarma dobili su i trećeg protivnika u novoformiranoj grupi I Evrokupa. Vrščani će pored Uniksa i Cedevite, igrati i sa španskom Gran Kanarijom...Španci su u zaostalom meču 6. kola grupe C pobedili Budućnost iz Podgorice sa 62:60, i tako su kao prvoplasirani tim ušli u grupu I...

Nastavak na Blic...

Gran Kanarija pobedila Budućnost

Izvor: SrbijaNet.rs, 05.Jan.2011, 01:30

Košarkaši Gran Kanarije savladali su večeras na domaćem terenu ekipu podgoričke Budućnosti sa 62:60 (16:17, 22:9, 13:19, 11:15), u odloženoj utakmici poslednjeg 6. kola C grupe Evrokupa. Ovaj susret bio je na programu 21. decembra, ali je odložen zbog nemogućnosti da ekipa Budućnosti

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.