EBL  Binary Dragons bolji u srpskom duelu

Izvor: B92, 09.Okt.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EBL " Binary Dragons bolji u srpskom duelu

Počelo je peto kolo CS:GO Esport Balkan Lige, ekipa Binary Dragons je bila bolja od Squared, dok je ex-Outlaws lako savladao KlikTech.

Binary Dragons – Squared

Meč srpskih timova počeo je na Nuke po izboru ekipe Binary. Upravo je taj tim počeo na T strani i napadom na B sajt uzeo pištolj rundu, a bez problema i naredne dve. I u full buy rundi nije bilo nikakvih problema za Zmajeve, smokovima i Molotovima su otvorili gornji sajt i lako upisali još jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rundu. Brzo se stiglo do 5:0, a LETN1 je u sledećoj rundi rešio 1v2 situaciju za novu rundu. Tek u 9. rundi se Squared “upisao” ali je već u sledećoj rundi usledio reset, a na poluvremenu je bilo 13:2.

Drugo poluvreme je započeto napadom Squareda na A sajt, ali bezuspešno, a nova pištolj runda za BD je značila i skori kraj prve mape, na koji nismo dugo čekali, 16:2.

Binary je Cobblestone počeo na T strani, a mapu su otvorili napadom kroz drop i dugo na B, uspeli su da zauzmu sajt i spreče ritejk, te povedu 1:0. Stiglo se do 3:0, a u full buy rundi smo videli prva uzbuđenja. LETN1 i DJOXiC su ostali u 2v5 poziciji prilikom napada na A sajt, LETN1 je ubio dva čoveka potom poginuo ostavivši saigrača u 1v2 poziciji što nije bio problem za srpskog snajperistu, nova runda za Binary! Emijeva ekipa je igrala strpljivo, uglavnom preko B sajta koji su lako otvarali i osvajali runde i poveli sa čak 11:1. Do kraja poluvremena je Squared uspeo da osvoji 3 runde i tako smanji zaostatak.

Pištolj rundu je opet osvojio Binary, stiglo se do 14:4, a shev i ekipa su tada zaigrali malo bolje, tri puta su napali B i isto toliko puta bili uspešni, ali je razlika bila prevelika da bi je Zmajevi ispustili, 16:8 i nova 3 boda za srpski tim. Ex-Outlaws – KlikTech

Igrao se Cache, bugarski sastav je 1. rundu igrao na ritejk A sajta u čemu su uspeli i poveli sa 1:0. Ex-Outlaws je ušao kao veliki favorit u ovaj meč, što se pokazalo već u full buy rundi koju su lako osvojili. Prednost Bugara je samo rasla, SHiPZ je lepo čuvao mid, a SPELLAN i nik1 su bili sjajni na A koji su protivnici uglavnom napadali, a na pauzu se otišlo sa 13:2.

Ex-Outlaws je lepo fejkovao A sajt, što je B sajt ostavilo praznim za ulaz bugarske ekipe, slovački KT nije bio uspešan u ritejku pa je kraj bio blizu. Ipak, KlikTech je uspeo još malo da produži meč, dobili su force rundu, ali je isto to uradio Ex-Outlaws u sledećoj, pa je Cache završen 16:3.

Usledio je Overpass, a SHiPZ i ekipa su počeli na CT strani. Pripala im je pištolj runda a u sledeće dve su ritejkovali B sajt. Nastavili su sa sjajnom igrom na CT strani, a Slovaci nisu mogli da nađu rupu u odbrani protivnika, pa je na poluvremenu bilo ogromnih 13:2.

Istom merom je u drugom poluvremenu uzvratio KlikTech. Ritejkovali su B sajt u prvoj rundi drugog poluvremena a sjajno su nastavi u odbrani tokom celog drugog poluvremena. Rundu po rundu, približavali su se ex-Outlawsu, bilo je 15:11, a Slovaci su i dalje verovali u produžetke. Stigli su do 15:14, ali je sve to palo u vodu zbog loše odbrane B sajta u najvažnijoj rundi, te su BRKY i SAVEY brzo ostali u 2v5 ritejku što je bila nemoguća misija, 16:14 za ex-Outlaws.

Već u četvrtak nas očekuju novi mečevi, Binary Dragons igra protiv ex-Outlaws, dok se GameAgents sastaju sa KlikTech, a stanje na tabeli sada izgleda ovako:

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.