Džordanovo bizarno isključenje (video)

Izvor: MVP.rs, 14.Okt.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordanovo bizarno isključenje (video)

Smešna situacija se dogodila na utakmici predsezone između Klipersa i Trejlblejzersa.

U meču između Los Anđeles Klipersa i Portlanda prethodne noći se dogodila interesantna situacija na 4.1 sekundi do kraja utakmice. Pri rezultatu 107:107 Klipersi su imali posed, lopta je stigla do Džamala Kroforda, koji je kao i mnogo puta u karijeri, pogodio šut za pobedu u poslednjim sekundama utakmice.

Tada se dogodio jedan interesantan detalj. Diandre Džordan >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je sa klupe utrčao u teren da sa svojim saigračima proslavi poene Kroforda. Problem je što to nije smeo da uradi, pa su sudije snažnom centru Klipersa dosudile tehničku grešku, njegovu drugu, zbog čega je isključen sa utakmice. Šabaz Nejpir je pogodio slobodno bacanje, ali Trejlblejzersi nisu uspeli da pogode šut za pobedu.

Klipersi su slavili sa 109:108.

(foto: Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.