Džordan i dalje ima takmičarski duh

Izvor: B92, 16.Jul.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan i dalje ima takmičarski duh

Najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan i nakon završetka karijere pronalazi način da održi takmičarski duh.

Džordan ovog vikenda učestvuje na golf turniru na jezeru Tahoe, gde je uspeo i da se vrati starom poroku - klađenju.

Nekoliko desetina navijača gledalo je kako legendarni košarkaš igra golf, a sa jednim je ušao u raspravu i na kraju se sve završilo opkladom.

Navodno je navijač tvrdio da Majkl ne može iz jednog udarca da pogodi zelenu površinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je takmičarski nastrojeni Džordan prihvatio kao izazov:

Sve se završilo kao i u većini slučajeva kada je Džordan igrao za Čikago Bulse. Stao je koncentrisano kao da šutira slobodna bacanja, bio je smiren i spreman da zaradi novac:

Dobro je videti da je 48-godišnji Majkl zadržao takmičarski duh, ljubav i opsesiju za pobedom, ali i navučenost na klađenje. Neke stvari se nikada neće promeniti...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.