Džordan: U Vestbruku vidim sebe

Izvor: MVP.rs, 06.Avg.2016, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan: U Vestbruku vidim sebe

Plejmejker Tandera dobio je najbolji mogući kompliment.

Iako je Kevin Durent napustio Oklahomu Siti i pridružio se Golden Stejtu, Rasel Vestbruk nije podlegao pritisku i brojnim pozivima istaknutih franšiza, pa je sa Tanderima produžuio saradnju na još tri godine. Naredne sezone Vestbruk će biti apsolutni vladar Oklahome Siti, a verujemo da će mu pohvale Majkla Džordana mnogo značiti.

"Kada gledam Vestbruka vidim sebe od pre 30 godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Ta želja, stav, stast koju oseća prema igri, upornost i konstantno dokazivanje, takav sam i ja bio. Vidite te stvari u njegovoj igri, vidite da obožava igru i da uvek ima veliku energiju", izjavio je Džordan.

Imun na komentare legendarnog Letećeg Majkla nije ostao ni sam Vestbruk.

"To je neverovatno. Kada vas pohvali najbolji igrač svih vremena jednostavno ostanete bez teksta. Kada vas takva legenda pohvali i kao igrača i kao osobu to vam daje dodatnu energiju", izjavio je superstar Tandera.

Prethodne sezone Vetbruk je za OKC u regularnom delu sezone odigrao 80 utakmica, a prosečno je beležio 23.5 poena, uz 10.4 asistencija i 7.8 skokova. U narednoj sezoni od plejmejkera Tandera mogu da se očekuju još bolje brojke.

(foto: Layne Murdoch / NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.