Džikić: Imali smo sreće, Barselona je bila bolja

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Imali smo sreće, Barselona je bila bolja

Bio je to treći trijumf izabranika Aleksandra Džikića u ovoj sezoni elitnog takmičenja, ostvaren posle drame u finišu

Košarkaši Budućnosti su napravili veliko iznenađenje u 11. kolu Evrolige pobedom nad ekipom Barselone od 67:64.

Džikić je neposredno po završetku meča rekao da je njegov tim imao dosta sreće i da je moglo biti i drugačije.

- Mislim da smo imali dosta sreće na kraju. Bili su bolji tim. Uspeli smo donekle da ih nadskočimo. Svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meč u Evroligi je podjednako težak - rekao je Džikić.

On se zahvalio navijačima na velikoj podršci.

- Hvala igračima i navijačima, koji su ispunili dvoranu. Mnogo nam znači njihova podrška. Naš tim nije u najboljem momentu što se tiče povreda. Na početku je Gordić ušao u problem sa faulovima, ali znali smo kako da preživimo. Da igramo narednih pet mečeva sa njima, verovatno bi nas dobili pet puta, ali ne i večeras. Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kad možemo i kad smo sami, nećemo da nastavljamo igru. Šta da radim, da zabranim Šehoviću da šutira... Imamo igrače koji imaju dobar šut - priznao je Džikić.

On kaže da se njegovi momci nisu uplašili neizvesnog finiša.

- Utakmicu su prelomili Popović, Sead Šehović i Koti Klark, kad su bili na terenu, jer je Gordić bio van igre. Čega da se plašim, da izgubim od Barselone? Nismo dobili Barsu dvocifrenom razlikom, pa da prekorim igrače - poručio je Džikić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.