Džikić: CSKA najveća pobeda? Pfff ne, ima jedna mnogo veća iz aprila

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: CSKA najveća pobeda? Pfff ne, ima jedna mnogo veća iz aprila

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da mu pobeda protiv CSKA nije najdraža u karijeri.

Njegov tim je savladao Moskovljane sa 93:92 košem Danila Nikolića u poslednjim sekundama utakmice.

"Bilo je dobro, da ne filozofiram puno. Treba sad da budem kao nešto skroman, a dobili smo CSKA. Nije loše, uopšte nije loše", rekao je Džikić posle meča.

Svestan je da je ovo za mnoge bilo iznenađenje, tim pre što Budućnost nije pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikoga u prvih šest kola, pre nego je dobila Baskoniju u sedmom i sada CSKA. "Armejci" za to vreme nisu izgubili nijednom do dolaska u "Moraču".



"Očito da je ovo iznenađenje, pobedili smo veliki tim, jedan od tri najbolja u Evroligi. Hvala navijačima za podršku i kada smo bili u zaostatku i kada smo poveli... Pamtićemo pobedu nad moćnim CSKA pred rekordnim brojem navijača",
kaže Džikić i dodaje da Budućnost sada počinje da liči na ekipu iz prošle sezone.

Upravo tada je, kako kaže, ostvario veći trijumf od ovog u petak uveče.



"Ni izbliza. Omiljena pobeda? Pfff. Bila je jedna, koji je to mesec bio... u aprilu? Ta mi se svidela daleko više, verujte mi. Neuporedivo",
rekao je Džikić, asocirajući na osvajanje titule u ABA ligi.

Budućnost je tada sa 3-1 u seriji postala šampion, vratila se u Evroligu i iz nje eliminisala Crvenu zvezdu u seriji koju su pratila brojna prepucavanja uprava dva kluba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.