Džermejn Džouns prelazi u Šalke

Izvor: B92, 24.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džermejn Džouns prelazi u Šalke



Kapiten Ajhtrahta iz Frankfurta Džermejn Džouns od sledeće sezone igraće za Šalke. Tim uz Gelzenkirhena saopštio je da je 25-godišnji vezni igrač potpisao četvorogodišnji ugovor i da bi u narednom periodu trebalo da zameni Hamita Altintopa, koji će karijeru nastaviti u minhenskom Bajernu. "Šalke je veliki klub sa istim takvim ambicijama, nalaze se na pragu osvajanja Bundes lige. Imaju sjajne prateće objekte i mislim da bi svaki fudbaler želeo da zaigra ovde", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Džouns.

Trener lidera Bundes lige Mirko Slomka prezadovoljan je novim pojačanjem.

„Džermejn je sjajan na sredini terena, biće idealna zamena za Altintopa. Odlično je fizički pripremljen, moći če puno da pomogne ekipi", kaže Slomka.

Džermejn Džouns je veći deo ove sezone propustio zbog povrede kolena, a za Ajntraht nastupa od 1995. godine, s tim što je jednu sezonu proveo u Leverkuzenu. Veoma je popularan među navijačima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.