Džeri Bas:Žao mi je što je Šek otišao!

Izvor: B92, 30.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeri Bas:Žao mi je što je Šek otišao!



Vlasnik Los Andjeles Lejkersa Džeri Bas po prvi put je otvoreno progovorio o svom odnosu sa Šekilom O Nilom i odluci da se najdominatniji centar lige trejduje u Majami.

Bas je pred meč sa Nju Orliansom koji je u nedelju uveče odigran u "Stejpls Centru" rekao da nije još uvek razgovarao sa Šekom od njegovog odlaska iz Kalifornije:

"Iskreno, žalim zbog njegovog odlaska. Znam da sada nije baš najbolje raspoložen za ručak koji sam mu ponudio preko njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agenta, uz to, znam da je ljuti, on to i ne krije, mnogo je veći od mene, tako da ću još malo sačekati..." rekao je Bas uz osmeh i potvrdio da je na postojeći "monstruozan" dvogodišnji ostatak ugovora od 27,7+30.6 miliona dolara, "Dizelu" ili "najdominantnijem ikada" ponudio još 45 miliona dolara za dvogodišnju ekstenziju, što bi u zbiru značilo da je Šek trebalo da zaradi preko 100 miliona u naredne 4 sezone:

"Da li sam priželjkivao da prihvati tu ponudu? Ja sam insistirao da prihvati tu ponudu. Nisam siguran da li je dobro što smo ga trejdovali, ali sada je teško vraćati se u prošlost" rekao je Bas.

Vlasnik jednog od najvećih klubova u NBA je izrazio očekivanje da će duel Lejkersa i Majamija na Božić biti jedan od najgledanijih sportskih dogadjaja u istoriji sporta u SAD.

Podsetimo, Šekil O Nil je zatražio razmenu posle poraza u finalu lige od Detroita. Majami je prema mišljenju operative Lejkersa ponudio najviše (Odom,Batler i Grent) pa je O Nil završio u dresu Hita.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.