Džerard i Karager produžili ugovore

Izvor: B92, 09.Jul.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard i Karager produžili ugovore



Stiven Džerard i Džejmi Karager produžili su ugovore sa Liverpulom do 2009. godine.

Posle nekoliko turbulentnih dana na Enfildu Džerard je ipak stavio potpis na ugovor, iako je prethodno najavio da će napustiti klub. U međuvremenu je uprava Liverpula odbila ponudu Čelsija od 32 milona funti za ovog igrača.

Ostanak 27-godišnjeg Karagera u klubu nije se dovodio u pitanje.

Džerard je prethodne nedelje predložio menadžeru Rafealu Benitezu da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu oduzme kapitensku traku što je ovaj odbio, a kasnije je igračima pokušao da objasni svoje nedavne postupke. Ipak Džeradu ostaje da poboljša odnose sa Benitezom koji su značajno uzdrmani u prethodniom periodu.

Naši odnosi su OK, ali priznajem da bi mogli biti i bolji i to je nešto na čemu ću raditi. Siguran sam da ćemo narednih dana sesti i razgovarati. Mislim da on još nije video moje najbolje izdanje. Prošle sezone bilo je momenata kada nisam bio zadovoljan svojim nastupima. Mnoge stvari su mi se motale po glavi. Priča o svađi je najobičnija glupost. Bilo je momenta u prethodnih pet ili šest dana kada smo imali vatrene diskusije, ali moje poštovanje prema Rafi nikada se nije dovodilo u pitanje.

Strasti je pokušao umiri i menadžer Rafael Benitez koji je još jedanput potvrdio da je klub sve vreme želeo da Džerard ostane u njemu.

Kad god smo razgovarali uvek smo isticali da razumemo njegovu situaciju i da bi voleli da ostane. Sada imamo jasnu ideju o budućnosti i ovo je vest koja je obradovala sve u klubu. Moj odnos sa Stivom je dobar. Uvek je i bio.

Stiven Džerard obećao je navijačima da im nikada više neće prirediti ovakvu neprijatnost.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.