Džerard: Imamo klasu potrebnu za osvajanje titule

Izvor: Blic, 09.Apr.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Imamo klasu potrebnu za osvajanje titule

Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard rekao je da je njegova ekipa teško izvojevanom pobedom protiv Vest Hema pokazala da ima klasu potrebnu za osvajanje titule u Premijer ligi.

"Veliko je zadovoljstvo gledati našu igru unazad. Meč protiv Vest Hema je bio dobar test našeg karaktera. Morali smo da dokažemo da smo sposobni da se borimo za titulu i mislim da smo upravo to uradili", rekao je Džerard za britanske medije.

Liverpul je pobedio Vest Hem sa 2:1, a oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gola postigao je Džerard iz penala. Klub s Enfilda se tom pobedom vratio na prvo mesto na tabeli, a Džerad je došao do brojke od 173 gola za "crvene". On je na listi najboljih strelaca kluba na šestom mestu i pretekao je legendu kluba Kenija Dagliša.

Liverpul je u seriji od devet vezanih pobeda, a do kraja šampionata ostalo je još pet mečeva. Prva, možda i jedna od ključnih, na programu je predstojećeg vikenda protiv Mančester sitija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.