Džeko se zbog žene seli u Los Anđeles?

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 07:58

Džeko se zbog žene seli u Los Anđeles?

Edin Džeko mogao bi na leto da napusti Romu, posle šest godina u "večnom gradu".

Kako prenose italijanski mediji, Džeko je blizu transfera u američki Los Anđeles Galaksi.

Mediji tvrde da je glavni razlog Džekove selidbe u MLS ligu njegova supruga Amra, koja iz prethodnog braka ima ćerku koja živi u Los Anđelesu.

Džeku ugovor sa Romom ističe za godinu dana, ali bi njegov odlazak sa Olimpika mogao da ubrza dolazak novog trenera Žozea Murinja koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodno ima druge planove za napad "vučice".



"Čuo sam da će otići u Galaksi, ali ne mogu da govorom o detaljima jer posao još nije završen"
, potvrdio je ove spekulacije i bosanskohercegovački fudbalski menadžer Admir Husarić.

Džeko je već godinama najbolji strelac Rome, a u sezoni na izmaku je postigao 13 golova uz četiri asistencije na 37 utakmica.

Bivi napadač Mančester sitija, Volfsburga, Teplica i Željezničara ima 35 godina pa selidba u MLS zvuči kao logičan potez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.