Džeko potopio žutu podmornicu!

Izvor: RTS, 17.Feb.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko potopio "žutu podmornicu"!

Roma je, lakše nego što je bilo ko očekivao, savladala u gostima Viljareal sa 4:0. Tri gola "vučice" postigao je Edin Džeko.

Emerson je doneo prednost gostima iz Rima u 32. minutu meča, pa su se domaći navijači tokom poluvremena nadali da će se situacija na semaforu promeniti u nastavku.
I jeste, drastično se promenila, ali ne baš onako kako su oni priželjkivali. Na scenu je stupio Edin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Džeko...
Reprezentativac BiH je postigao tri gola za nešto više od 20 minuta. Prvo je u 65. minutu, na asistenciju Muhameda Salaha, pribrano reagovao u šesnaestercu protivnika, oslobodio se čuvara i zatresao mrežu.
Potom je u 79. minutu odlično reagovao na jednu dugu loptu, zagradio se i napravio sebi čistu priliku, i postigao svoj drugi gol.
Na dodavanje Radže Najngolana, Džeko je u 86. minutu postigao het-trik i doneo Romi ubedljivu pobedu u Španiji. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.