Džeko ili Mandžukić, pitanje je sad!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko ili Mandžukić, pitanje je sad!

Jedan od Balkanaca bi mogao da predvodi napad premijerligaša.

Mario Mandžukić je u potpunosti izgubio mesto u Juventusu dolaskom Sarija, miljenik navijača šampiona Italije su se već pomirili da će hrvatskog internacionalca od januara gledati u nekom drugom dresu.

Spekuliše se kako je Junajted itekako zainteresovan za iskusnog napadača, Solskjer mora da krpi rupe u napadu posle neodgovorne letnje transfer politike kada su "crveni đavoli" ostali bez Sančeza i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lukakua a nije dovedena zamena koja bi bila kvalitetna konkurencija preostalim napadačima sa "Old Traforda".

Pored Mandžukića, ESPN prenosi da Vudvord razmišlja i o Edinu Džeku!

Kapiten BiH je tokom ovog leta potpisao produžetak ugovora, ove sezone je zabeležio pet golova u Seriji A, ali ponuda da obuče i klub drugog kluba u Mančesteru bi mogla biti previše unosna za propustiti.

Oba napadača imaju po 33 godine, deluje da će jedan od njih poslužiti Junajtedu za prelazni deo do leta kada se planiraju dosta skuplji transferi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.