Džejms veran Kavsima  prvi put najplaćeniji!

Izvor: B92, 12.Avg.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms veran Kavsima " prvi put najplaćeniji!

Lebron Džejms potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Klivlend Kavalirsima vredan 100 miliona dolara.

Plata će mu u prvoj sezoni biti 31 milion, čime će prvi put u karijeri ’Kralj’ biti najplaćeniji igrač u NBA ligi. U sezoni 2017/2018.

Lebron će zaraditi 33 miliona, čime će postati najplaćeniji igrač u istoriji NBA u jednoj sezoni.

“Želim svima da vam kažem da ponovo potpisujem ugovor sa Kavalirsima, timom iz mog rodnog mesta. Ne mogu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzbuđeniji što ćemo braniti našu titulu. Svi znamo da je prošla sezona bila magična, inspirišuća, neverovatna“, rekao je Džejms i dodao:

“Jedva čekam da se ponovo svi nađemo – tim, organizacija, navijači. Bez vas, bez vaše strasti i posvećenosti, ne bismo mogli da uradimo ono što smo uradili prošle sezone“.

Za kraj, Džejms je poručio upravi da produži ugovor sa Džej-Arom Smitom.

Džejms je u karijeri osvojio tri prstena (2012, 2013 sa Majamijem i prošle sezone sa Klivlendom) i sva tri puta bio je MVP finalne serije, a još četiri puta gubio je u finalu, po dva puta sa Hitom i Kavsima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lebronu 100 miliona za tri sezone u Kavsima (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2016

Lebron Džejms potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Klivlend Kavalirsima vrijedan 100 miliona dolara...Plata će mu u prvoj sezoni biti 31 milion, čime će prvi put u karijeri ’Kralj’ biti najplaćeniji igrač u NBA ligi...Lebron će zaraditi 33,3 miliona, čime će postati najplaćeniji igrač...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.