Džejms: Klivlend je trenutno vrlo slab tim

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms: Klivlend je trenutno vrlo slab tim

Porazi Klivlenda više nikog ne bi trebalo da iznenađuju, ne iznenađuju ni lidera ekipe Lebrona Džejmsa, koji je posle novog neuspeha, četvrtog uzastopnog, protiv Toronta (110:93), konstatovao da je njegova ekipa u ovom trenutku teško može da se nosi sa najboljim timovima u ligi.

- Trenutno smo vrlo slab tim - rekao je Džejms posle utakmice u kojoj su kavsi vodili 18 razlike protiv lidera istoka, a na kraju su poraženi 17 razlike.

- Ustvari, slabi smo od početka sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << I najmanja nezgoda nas pogodi, i onda naprosto posustanemo. To je nešto što možemo revazići sa iskustvom.

Džejms je nedavno rekao da ne brine mnogo zbog lošeg početka sezone sa Klivlendom, koji je trenutno na skoru 5/7, jer je sa Majamijem sezoni 2010/2011, krenuo sa devet pobeda i osam poraza.

- Mislim da ovo neće biti najslabiji skor za nas u ovoj sezoni. Ali, bez obzira na sve, optimista sam i pozitivno razmišljam o nastavku sezone. Mnogo pozitivnije nego što sam mislio da ću biti sada, posle novog poraza. Sada samo treba da vidimo gde smo grešili, probamo to da ispravimo, dobre stvari nastavimo da radimo i to pokažemo već u sledećoj utakmici protiv Orlanda - zaključio je Džejms.

(Foto: Beta/AP/Tony Dejak)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.