Džastin Biber “preoteo” slavu Žoze Murinju

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Nov.2011, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber “preoteo” slavu Žoze Murinju

Žoze Murinjo, trener madridskog Reala, poznat je kao veoma nadmena i egoistična osoba. Stoga, mu sigurno zbrka u kojoj se našao ispred hotelu u glavnom gradu Španije nije prijala.

Naime, Portugalac, u pokušaju da obraduje kćerku, odvezao je do hotela u kojem je odseo popularni tinejdž pevač, Džastin Biber. Ova kanadska zvezda se nalazi u Madridu zbog koncerta, a Murinjo je hteo da razveseli mezimicu, koja je velika obožavateljka Bibera, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << što će je upoznati sa pevačem.
Ipak, u opštoj zbrci nastaloj oko hotela, trener Kraljevskog kluba se ni kriv ni dužan našao opkoljen Džastinovim obožavaocima koji su mislili da se u automobilu koji su zaustavili nalazi Biber. Međutim, kada su videli Murinjov zbunjeni izraz lica, uz uzdahe razočarenja udaljili su se od vozila.
Dakle, koliko god Portugalac mislio da je faca, Džastin Biber je očigledno veća...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FANOVI DŽASTINA BIBERA DEMOLIRALI MURINJOV AUTOMOBIL

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011, 17:09

Boravak Džastina Bibera u Madridu iskoristio je trener Real Madrida Žoze Murinjo kako bi svoju kćerku upoznao sa popularnim pevačem. Murinjo je svoju kćerku poveo u hotel u kojem je odseo Biber, kako bi se lično upoznali, javlja Sport.es...Oni koji prate karijeru pop-zvezde znaju da se u njegovoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.