Džamar Smit MVP Evrokupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 13:16

Džamar Smit MVP Evrokupa

Košarkaš Uniksa Džamar Smit proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrokupa za sezonu 2020/21, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Smit je ove sezone u Evrokupu bio prvi strelac van linije 6,75 metara u celom takmičenju, a do MVP priznanja u Evrokupu stigao je zahvaljujući tome što je u 20 utakmica prosečno beležio 17,1 poen, uz procenat od 47,9 odsto pogođenih šuteva za tri poena.

Pored toga beležio je 3,5 asistencija, 2,6 skokova i 1,2 ukradene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lopte po meču, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 16,9.

Evrokup ranije je objavio da je srpski košarkaš i igrač Virtusa Miloš Teodosić član prve petorke ovog takmičenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evrokup: Smit MVP sezone, Teodosić u najboljoj petorci

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021

Košarkaš Uniksa iz Kazanja Džamar Smit proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) ovosezonskog Evrokupa, dok se Miloš Teodosić nalazi u najboljoj petorci.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.