Džaka više nije kapiten Arsenala, traka ide Obamejangu

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaka više nije kapiten Arsenala, traka ide Obamejangu

Granit Džaka više nije kapiten Arsenala, potvrdio je trener „tobdžija" Unaj Emeri. Pjer Emerik Obamejang će nositi traku umesto Švajcarca.
Odluka dolazi posle kontroverzi koje su ispratile reakciju Džake na zvižduke navijača kada je napuštao teren u meču sa Kristal Palasom.

Džaka je skinuo dres, gestikulirao ka navijačima sa željom da im pokaže kako ih ne čuje, a delovalo je i kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je opsovao prema njima.
On je kasnije objasnio da je njegova reakcija plod dugotrajnih napada kojima je bio izložen na društvenim mrežama.
Ektor Beljerin je nosio traku u meču Karabao Kupa protiv Liverpula, a nije bio u timu ni u meču sa Vulverhemptonom u Premijer ligi tokom vikenda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANSKI PROVOKATOR KONAČNO KAŽNJEN: Arsenal posle deset dana reagovao na skadnal u režiji Džake! Evo šta će biti sa kapitenom koji je udario na navijače

Izvor: Kurir, 05.Nov.2019

Granitu Džaki je oduzeta kapitenska traka Arsenala! Tu odluku kluba potvrdio je trener Unaj Emeri.

Nastavak na Kurir...

Tužna sudbina Granita Džake...

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 12:46

Deluje da je Švajcarac na putu bez povratka...Juče je zvanično saopštena odluka da je vezni igrač Arsenala izgubio kapitensku traku...Švajcarac će tako na terenu platiti svoj nedavni okršaj sa navijačima kada nije izdržao a da ne uzvrati psovkama na optužbe svojih "simpatizera". Ulogu lidera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.