Džajić: Znao sam da nijedna grupa nije laka

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 12:56

Džajić: Znao sam da nijedna grupa nije laka

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić prokomentarisao je žreb za Ligu nacija.

Naša selekcija je u grupi sa Španijom, Danskom i Švajcarskom.

"I pre dolaska u Pariz znao sam da nijedna grupa nije laka. Fudbal je toliko danas izjednačen da je svaka utakmica bukvalno za sebe", rekao je Džajić.

U međuvremenu objavljen je i raspored utakmica, a prva u Srbiju stiže Španija.

"Razgovarao sam sa selektorom, zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je. Mislim da imamo šanse da budemo među dve selekcije u grupi i da idemo dalje. Po kvalitetu koji posedujemo, verujem da možemo to da ostvarimo. Lepo je biti u ovom društvu najboljih evropskih selekcija" istakao je Džajić.

On je posebno izdvojio aktuelne osvajače trofeja Špance, koji gostuju u Beogradu 5. septembra.

"Dugo nismo igrali sa Španijom, a uglavnom smo imali dobre rezultate. Tako velika selekcija je i lep motiv za igrače. To su utakmice koje igrači najviše vole".

Džajić se osvrnuo i na susret sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom kome je poklonio potpisan dres sa brojem 11, s obzirom na to da je Slovencu bio dečački idol.

"Da, tražio mi je preko Zorana Lakovića i drago mi je da sam mu uručio dres sa posebnom posvetom. Radi se o jednom izuzetnom čoveku koji sjajno vodi evropski fudbal", istakao je Džajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.