Dvojica vozača reli Dakara uhapšena iz neverovatnog razloga!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica vozača reli Dakara uhapšena iz neverovatnog razloga!

Italijan i Holanđanin su saslušani u policijskoj stanici u Čileu

Dvojica vozača reli Dakara uhapšeni su u čileanskom gradu Antofagasti, jer su tokom vožnje oštetili arheološko nalazište!

U pitanju su Italijan Mateo Kasućio i Holanđnanin Kes Kolen, koji su nakon završene etape u bazi privedeni od strane policije.

U društvu organizatora relija, obojica su svedočili po pola sata, a potom su pušteni. Pretpostavlja se da će im se suditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u nekom momentu.

Foto: AP/Tanjug

- Nismo hteli ništa da oštetimo i slomimo, i jako nam je žao što se to desilo. To je bila greška – rekao je Kasućio, a policija nije precizirala o kakvoj se šteti radi.

Obojica će moći da voze u nastavku relija u petak.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.