Dvojica VELEMAJSTORA na jednoj slici (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica VELEMAJSTORA na jednoj slici (foto)

Tako bismo najkraće mogli da opišemo fotografiju nastalu u nedelju uveče u "Stejples Centru" u Los Anđelesu na kojoj se nalaze Alesandro Del Pjero i Stef Kari.

Penzionisani italijanski fudbaler Alesandro Del Pjero u nedelju je uživo posmatrao duel Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa koji su dve ekipe odigrale u "Stejples Centru".

Klub koji ruši rekorde u NBA ligi u nedelju je zaustavljen od strane poslednjeplasirane ekipe Zapadne konferencije, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan od razloga za poraz Golden Stejta leži i u prosečnoj partiji Stefa Karija.

LA Lejkersi slavili su rezultatom 112:95 a prva zvezda Voriorsa postigla je 18 poena uz nesvakidašnje lošt procenat u šutu iz igre (7/30).

Upravo je Stef Kari nakon utakmice završio u zagrljaju Alesandra Del Pjera sa kojim se fotografisao na hodnicima dvorane "Stejples Centar".

Šta reći osim da ova fotografija spada u red onih koje nikada ne blede!

Alex Del Piero took a picture with Stephen Curry at the Staples Center on Sunday pic.twitter.com/2QnooEjDC7

— Sportando (@Sportando) March 7, 2016
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.