Dva zlata i srebro za Srbiju u Peskari

Izvor: RTS, 26.Jun.2009, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva zlata i srebro za Srbiju u Peskari

Prve tri medalje osvojene su za Srbiju, prvog takmičarskog dana na Mediteranskim igrama u italimanskom gradu Peskari. Rvači su našoj zemlji doneli dva zlata i srebro.

Srpski rvači Kristijan Fris i Davor Štefanek osvojili su  zlatne medalje na Mediteranskim igrama u italijanskom gradu Peskari. Fris je u finalu, u kategoriji do 55 kilograma, pobedio Egipćanina Mustafu Mohameda, dok je Štefanek do 60 kilograma, bio bolji od Egipćanina Hameda.

Bile su to prve dve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<  medalje za Srbiju na Mediteranskim igrama u Peskari, i prva  zlata, a obezbeđena je i srebrna medalja za našu zemlju, jer je u finalu nadmetanja do 66 kilograma, Aleksandar Maksimović poražen od Jevkenija Pentoretsa iz Grčke.

Od ostalih srpskih rvača Slaven Dokmanac je u kategoriji do 74 kilograma ispao u prvom kolu, dok je Goran Bojanić u takmičenju do 84 kilograma izgubio u drugom kolu.

-

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.