Dva puta sudio Zvezdi, sada će i orlovima u Beogradu!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva puta sudio Zvezdi, sada će i "orlovima" u Beogradu!

Evropska kuća fudbala dodelila sudije.

Holandski sudija Serdar Gezubujuk izabran je za glavnog arbitra na meču kvalifikacija za EURO 2020 između Srbije i Luksemburga u Beogradu.

U pitanju je 34-godišnji sudija koji je već sedam godina na FIFA listi, a na međunardnoj sceni je debitovao baš na jednom meču "orlova", doduše kao četvrti sudija.

Bilo je to u kvalifikacijama za Mundijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Brazilu protiv Severne Makedonije u Skoplju kada je tim predvođen Sinišom Mihajlovićem izgubio minimalnim rezultatom.

Kao glavni sudija je dva puta delio pravdu Crvenoj zvezdi i to na gostovanjima Sasuolu 2016. (3:0) u kvalifikacijama za Ligu Evrope i prošle godine u Trnavi protiv Spartaka (1:2) na putu ka plasmanu u Ligu šampiona.

Sada će mu pomagati sunarodnici Šarl Šarp i Jan de Vris, dok je četvrti arbitar Pol van Bekel.

Utakmica kvalifikacija za EURO između Srbije i Luksemburga igra se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 20.45.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Holanđanin Gezubujuk sudi Srbija – Luksemburg

Izvor: B92, 12.Nov.2019

Holandski sudija Serdar Gezubujuk izabran je za meč fudbalskih reprezentacija Srbije i Luksemburga u Beogradu, saopštila je UEFA...Ovaj 34-godišnji arbitar već sedam godina je na FIFA listi i baš je u susretu Severne Makedonije i Srbije (2:1) u Skoplju, u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu, bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.