Dva gola Stuanija za prvi poraz Selte

Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva gola Stuanija za prvi poraz Selte

U poslednjoj utakmici 4. kola španske La lige fudbaleri Đirone na svom terenu pobedili su Seltu sa 3:2 i tako naneli prvi poraz ove sezone timu iz Viga.

Katalonski tim je sa 7 bodova na deobi trećeg mesta sa još četiri ekipe, između ostalog i Seltom, a najzaslužniji za drugi trijumf bio je dvostruki strelac Kristijan Stuani.

Prvi gol viđen je u 22. minutu kada je urugvajac, inače najbolji strelac Đirone iz prošle sezone, udarcem glavom savladao Alvareza. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

ASSISTÈNCIA | ️ Avui som 9.849 espectadors a Montilivi! Gràcies a tots per ser-hi i a seguir animant com fins ara!

#GironaCeltapic.twitter.com/zY2aW7uPpC

U 34. minutu Jago Aspas je iz slobodnog udarca doneo izjednačenje timu iz Viga, a tačku na sjajno prvo poluvreme stavio je Alkala koji je u 37. minutu takođe udarcem glavom doneo prednost domaćinu.

Stuani je u 56. minutu trećim pogotkom u sezoni doneo kapitalnih 3:1 za Đironu, a u 82. minutu konačan rezultat postavio je Bufal. Gosti su u nadoknadi vremena ostali sa igračem manje jer je zbog dva žuta kartona isključen Kabral.

Pogledajte REZULTATE i STRELCE, kao i TABELU.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.