Duško Tošić trenira sa Crvenom zvezdom

Izvor: RTS, 17.Feb.2020, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić trenira sa Crvenom zvezdom

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Duško Tošić, zbog prinudne pauze u kineskom prvenstvu usled epidemije koronavirusa, nalazi se u Beogradu gde trenira sa izabranicima Dejana Stankovića.
Fudbaleri nastavili sa treninzima, a na pomoćnom terenu stadiona ponovo je bio Duško Tošić. On je dobio je dozvolu od svog matičnog kluba Gvangžua da trenira u Beogradu sa crveno-belima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a isto tako ga je Dejan Stanković rado prihvatio na treninzima. Dokle god bude trajala pauza u kineskom prvenstvu, Tošić će biti tu da pojača konkurenciju na Zvezdinim treninzima, a potom se vraća u Kinu.

"Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovde u Zvezdi. Srećan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-belima."
"Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Gvangžu koji mi je dozvolio da ovde radim sa Dejanom Stankovićem i njegovim timom. Potrudiću se da, dok sam ovde, kroz rad i dobru atmosferu pomognem Zvezdi na treninzima", rekao je Tošić za sajt kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duško Tošić ponovo u crveno-belom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020

Nekadašnji reprezentativac Srbije koristi neočekivanu pauzu na pravi način...Fudbaler kineskog Gvandžoua Duško Tošić trenira u Beogradu sa Crvenom zvezdom, tokom pauze u kineskom prvenstvu uzrokovane epidemijom koronavirusa...Nekadašnji fudbaler Zvezde dobio je dozvolu od matičnog kluba da trenira...

Nastavak na Sportske.net...

Duško Tošić, u pauzi prvenstva u Kini, trenira sa Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2020

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Duško Tošić, zbog prinudne pauze u kineskom prvenstvu usled epidemije korona virusa, nalazi se u Beogradu gde trenira sa izabranicima Dejana Stankovića..."Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.