Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 13:35

Dušan Ristić nastavlja karijeru u Fuenlabradi

Ugovor na godinu dana

Posle Srbije, SAD, Italije, Rusije put vodi Dušana Ristića u Španiju.

Nekadašnji centar Crvene zvezde postao je novi košarkaš Fuenlabrade, sa kojom je potpisao ugovor na godinu dana, objavio je zvanično španski klub.

Mnogo toga vezuje Fuenlabradu sa srpskom košarkom, pre svega sa Partizanom, ali sada će i predstavnik crveno-belih boja biti u tom španskom klubu. Dušan Ristić je preko FMP Železnika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << došao u Crvenu zvezdu, ptoom je bio na Univerzitetu Arizona u periodu od 2014. do 2018. godine.

Kada se vratio u Evropu, prvi angažman mu je bio u kazahstanskoj Astani, potom je igrao za Brešu, a prošle sezone je bio član ruskog Avtodora iz Saratova, gde je imao učinak od 13 poena i sedam skokova prosečno po meču u VTB ligi.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.