Durent o Jokiću: Oduvek sam znao... VIDEO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 08:46

Durent o Jokiću: Oduvek sam znao... VIDEO

Kevin Durent, košarkaš Finiks Sansa, pohvalio je Nikolu Jokića na konferenciji za medije.

Denver Nagetsi su, iako autsajderi, pobedili Finiks Sanse u šest utakmica polufinalne serije Zapadne konferencije.

U ovoj polufinalnoj seriji, Jokić je prosečno imao 34,5 poena, uz 13,2 skoka i 10,3 asistencije, a imao je i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

"Oduvek sam imao poštovanje prema njemu. Oduvek sam znao da je neverovatan igrač. Nisam bio iznenađen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su ti igrači dobri, posebno neko kao Jokić. Gledao sam ga, igrao sam ranije protiv njega od kada je dostigao vrh kao igrač. Ne mogu reći da sam saznao nešto novo o njemu. Oni su sjajan tim, imaju dubinu, mnogo igrača koji igraju dobro zajedno, imaju odličan kontinuitet, dugo su zajedno... Koliko godina je Majk Meloun tamo? Šest godina?! To je velika prednost koju oni imaju. Znaš kako da treniraš, znaš igrače, poznaješ tim, imaš sistem toliko dugo. Ne, nisam iznenađen uopšte. Jokić je jedan od najboljih svih vremena. Otići će u istoriju kao jedan od najboljih centara svih vremena koji su dodirnuli loptu", rekao je Durent o njemu na konferenciji za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.