Durent besan na medije, okreće list

Izvor: B92, 16.Feb.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent besan na medije, okreće list

Kevin Durent umoran je od medija i kaže da ga apsolutno ne zanima šta će se pisati o njemu i njegovom Oklahoma Sitiju.

Na molbu da prokomentariše spekuaclije u vezi sa eventualnim otkazom treneru Skotu Bruksu, on je rekao: “Vi stvarno ne znate ništa“, rekao je Durent upotrebivši i jednu psovku

Kada su ga posle upitali na šta bi voleo da se novinari fokusiraju, Kej-Di je odgovorio:

“Da budem iskren, razgovaram sa vama samo zato što moram, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da me nije briga. Vi niste moji prijatelji. Pisaćete ono što želite da pišete – jednog dana ćete nas voleti, drugog ćete nas mrzeti. To je deo svega toga, a ja učim kako da se izborim sa vama“.

Durent je takođe rekao novinarima da nije robot i da ne očekuju takve odgovore od njega.

“Imam 26 godina, sve sam bliži tridesetoj. Prvih nekoliko godina u NBA ligi sam se pronalazio – veći deo vremena moje reakcije bile su zasnovane na onome što su svi ostali želeli i kako su me gledali kao osobu. Još učim kako da budem svoj i da ne brinem o tome šta drugi kažu. Praviću greške, to je sigurno. Želim da pokažem deci da mi sportisti, zabavljači, kako god, tzv. slavne ličnosti, da mi nismo roboti. Prolazimo kroz razičiite emocije, a ja pokušavam da izrazim svoje i da usput pomognem ljudima. Neću da stojim pred vama kao programiran da govorim ispravne i politički korektne stvari. Sa time sam završio, pokušavam da budem svoj i da napredujem kao čovek“, zaključio je Durent.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.