Dupla pobeda Srbina Nemanja Milovanovića na Hungaroringu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 17:23

Dupla pobeda Srbina Nemanja Milovanovića na Hungaroringu

Vikend za pamćenje.

Veliki uspeh ostvario je Nemanja Milovanović na prvom trkačkom vikendu novog šampionata TCC koji se vozi na raznim Evropskim kružnim stazama.

Dve pol pozicije i dve pobede uspeh je kakav je tim priželjkivao i koji se uz malo sreće i puno teškog rada ostvario. Nakon uzbudljivog treninga Nemanja Milovanović je konkurentima u trci održao još jedan čas brze vožnje, od starta do cilja, pa je takmičarima iz regiona ostalo samo da brzom Milovanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  još jednom pruže ruku na podijumu Hungaroringa i čestitaju odličan rezultat.

I pored odlične konkurencije vozača iz različitih zemalja naš as je uspeo da se popne na najviši stepenik. Nastavak sezone će biti sigurno jako uzbudljiv jer srpskog automobilistu očekuju novi izazovi i konkurencija koja je pokazala zavidan nivo na prvoj trci u Mađarskoj. Naredna trka je u Varanu u Italiji u poslednjoj nedelji maja.

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.