Dupla lepa vest za Klopa pred Mersisajd

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2020, 23:49

Dupla lepa vest za Klopa pred Mersisajd

Nemac se ovome i nadao.

Tijago Alkantara i Sadio Mane su propustili prethodnu blamažu Liverpula zbog koronavirusa, ali se sada vraćaju u pravom trenutku.

Liverpul posle reprezentativne pauze gostuje Evertonu u jednom od zanimljivijih Mersisajd derbija poslednjih godina, pošto Karamele imaju maksimalnih 12 bodova.

Baš zbog toga je povratak Manea i Tijaga od velikog značaja za Jirgena Klopa, koji bi bio pod velikim pritiskom ukoliko izgubi od gradskog rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle poraza od Aston Vile (7:2).

Očekuje se da i Tijago i Mane zaigraju od prvog minuta, pa su sad van stroja još i prvi golman Alison i Nabi Keita, koji je takođe pozitivan na koronavirus.

Utakmica Everton - Liverpul na programu je u subotu u 13.30.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.